18.01.2019

4-6 Yaş Grubu Miniklerin Karne Heyecanı

Kur’an Kurslarında yaş sınırının kalkmasının ardından Başkanlığımızaca geliştirilen Okul Öncesi Din Eğitimi Projesi çerçevesinde Müftülüğümüze bağlı olarak açılan ve sayıları hızla artmakta olan 4-6 Yaş Grubu Kur'an Kursu miniklerimiz ara dönem karne heyecanı yaşıyorlar.

Müftülüğümüze bağlı iki sınıf olarak başlayan ve 2018-2019 döneminde sayıları hızla artarak 10'a yaklaşan 4-6 Yaş Kur'an Kursları ziyaretleri kapsamında Buzlu Camii 4-6 Yaş Kur'an Kursumuzun ara dönem belge törenine katılan İlçe Müftümüz Tahsin YAZGAN, öğrenci ve velilerimize hitap ederek; “Temel bir ihtiyaçtan hareketle açılmış olan 4-6 yaş grubu kurslarımızda çocuklarımız oyun oynarken aynı zamanda Kuran-ı Kerim okumayı, namaz surelerini, duaları ve dini bilgileri öğrenerek güzel bir eğitim alıyorlar. Dinimizin güzelliklerini bu yaşta öğrenmeye başlayan bu yavrularımız inşallah hayatları boyunca dinine, vatanına ve milletine hizmet eden faydalı birer insan olarak yetişmelerini yüce Allah'tan temenni ediyorum. Rabbim evlatlarımızı her türlü zararlı akım ve alışkanlıklardan korusun. Bu imkânı ve fırsatı sağlayan herkesten Allah razı olsun. Kursumuzu tercih eden anne babaları kutluyorum. Öğrencilerimizi ve fedakar öğreticilerimizi  başarılarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Daha sonra öğrencilerimize  İlçe Müftümüz Tahsin YAZGAN, Kurs hocalarımız ve Dernek Başkanı İbrahim KOCABAŞ tarafından karneleri ile birlikte Cami Derneğimizce tedarik edilen hediyeler verilerek minik yürekler kazanılmaya çalışıldı.