26.04.2024

2024 YILI HACI ADAYLARI EĞİTİM SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ..

Hac yolculuğunu vatandaşlarımız açısından manevi bir milat haline dönüştürebilmek ve karşılaşılan problemleri en aza indirilebilmek amacıyla, Çubuk İlçemizden kutsal topraklara gidecek hacı adaylarımız için 24-25/04/2024 tarihlerinde Müftülük Konferans Salonu'nda “2024 Yılı Hacı Adayları Eğitim ve Bilgilendirme Semineri” gerçekleştirildi.

İlçe Müftümüz Tahsin YAZGAN, Vaizlerimiz Hüseyin DİNLER ve Handan MUSLU ile sağlık personeli olarak görevli doktorlarımız tarafından Diyanet İşleri Başkanlığımızın eğitim programı çerçevesinde hacı adaylarımız etraflıca bilgilendirilerek, en güzel şekilde ağırlanmaya ve uğurlanmaya çalışıldı.

Bu vesileyle; İlçe Müftülüğümüz olarak tüm hacılarımıza şimdiden kolaylıklar diliyor ve yapacakları mebrûr ve makbûl bir haccın akabinde salimen ve ğanimen avdetlerini Yüce Mevla’dan niyaz ediyoruz.