17.04.2024

NİSAN 2024 İLÇE MÜFTÜLERİ TOPLANTISI ÇUBUK'TA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Çubuk İlçe Müftülüğümüzün ev sahipliğinde Ankara Müftümüz Dr. Hasan ÇINAR hocamızın riyasetinde 2024 Yılı Nisan Ayı İlçe Müftüleri Toplantısı 25 İlçe Müftüsü/Vekili, İl Müftü Yardımcıları ve Şube Müdürlerinin katılımı ile Çubuk İlçemizde yapıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan toplantıda İlçe Müftümüz Tahsin YAZGAN'nın selamlama konuşması ve brifinginin ardından İl Müftümüz Dr. Hasan ÇINAR başta Ramazan hizmetleri olmak üzere gündeme dair hususları değerlendirdi. Son bölümde İlçe Kaymakamımız Sayın Adem KELEŞ de toplantıyı teşrif ederek, değerli Müftülerimizi İlçemizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Bu vesileyle; başta İl Müftümüz Dr. Hasan ÇINAR olmak üzere İlçemizi teşrif eden her kademeden camiamız mensuplarına teşekkür eder, toplantımızın hayırlara vesile olmasını dileriz.