14.04.2019

Bozdağ çiftinin nikâhı; Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın şahitliği ile İl Müftümüz Sönmezoğlu tarafından kıyıldı

Alperen Bozdağ ve Elif Büşra Şuşoğlu çifti, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip  Erdoğan’ın şahitliğinde, Ankara Müftümüz Mehmet Sönmezoğlu’nun kıydığı nikâhla dünya evine girdi.

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Bekir Bozdağ'ın oğlunun nikâh töreninde çiftin şahitliklerini Cumhurbaşkanımız Erdoğan, TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan, Danıştay Başkanı Zerrin Güngör, eski TBMM Başkanları Binali Yıldırım, İsmail Kahraman, Mehmet Ali Şahin, Bülent Arınç, Köksal Toptan, İsmet Yılmaz ve Cemil Çiçek yaptı.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip  Erdoğan genç çifte “nikâhınız ve ömrünüz hayırlı, uğurlu, bereketli ve mübarek olsun” diyerek, evlilik cüzdanını gelin hanıma takdim etti.