17.10.2021

Polatlı Veysel Karani Camii ve 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nun Açılışı Yapıldı

Polatlı Veysel Karani Camii ile alt katında yer alan 4-6 yaş Kur’an kursunun açılış merasimi 15 Ekim 2021 Cuma günü yapıldı.

Açılışa Ankara Milletvekili Orhan YEĞİN, Polatlı Kaymakamı Murat BULACAK, Ankara İl Müftüsü Dr.Yusuf DOĞAN ile siyasi partilerin temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Veysel Karani Camii Dernek Başkanı Şerafettin ERTUĞ’un konuşması ile başlayan açılış programı Polatlı Müftüsü Hayri CİHANGERİ’nin konuşmaları ile devam etti. İlçe Müftüsü CİHANGERİ cami ve kursların yapımında emeği geçen vatandaşlarımıza teşekkür etti.

Kaymakam BULACAK ile İl Müftüsü DOĞAN’ın konuşmalarının ardından Dernek Başkanı Şerafettin ERTUĞ’a Ankara Milletvekili Orhan YEĞİN tarafından teşekkür plaketi verildi.

Ankara İl Müftü Yardımcısı Adem KARADENİZ tarafından yapılan duanın ardından kurdele kesilerek açılışı yapılan Veysel Karani Camii’nde cuma namazı eda edildi. Cuma hutbesini Polatlı Müftüsü Hayri CİHANGERİ irat etti.