15.10.2024

Ankara il ve ilçelerinde görev yapan şube müdürleri ile Ankara Hakimevi konferans salonunda toplantı yapıldı.

Ankara Müftüsü Dr. Hasan ÇINAR’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya İl Müftü Yardımcısı Yusuf DİKMEN, Çankaya Müftüsü Mustafa BAYTAR  ile il ve ilçelerde görev yapan şube müdürleri katıldı.
Müftü Yardımcısı Yusuf DİKMEN’in gündem takdimi ve Akyurt Şube Müdürü Çevdet SAÇI’nın Kur’an Kerim tilavetiyle başlayan toplantı, Ankara Müftüsü Dr. Hasan ÇINAR’ın  gündemi değerlendirmesinin  ardından, toplantıya iştirak eden Diyanet İşleri Başkanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürü Akif PUSMAZ’ın şube müdürlerine hitabı ile devam eden toplantı da, şube müdürlerinin görüş ,öneri ve talepleri de alındı.
Toplantı, Ankara Müftüsü ÇINAR’ın tavsiye ve değerlendirmeleriyle sona erdi.