06.06.2017

ANKARA MÜFTÜSÜ MEHMET SÖNMEZOĞLU PURSAKLAR’DA

Ankara Müftüsü Mehmet SÖNMEZOĞLU iftar programından sonra 01.06.2017 tarihinde yatsı namazı öncesi Pursaklar Müftülüğü Merkez Camiinde halka hitap etti. Ramazanlarını tebrik eden Müftü SÖNMEZOĞLU Ramazan ayında yapmamız gereken hususları hatırlattı. Hafızlık eğitimine değinen Müftü Pursaklar’da yapılan çalışmalardan mutluluk duyduğunu dile getirdi. Din eğitimin çok önemli olduğunu belirterek bu konuda daha yapmamız gereken çok işler var, kardeşliğimizi çok kuvvetli tutmalıyız ki hainler bir daha 15 Temmuz benzeri bir darbe teşebbüsünde bulunamasınlar dedi.

Ehlibeyt Merkez Kur’an Kursu hafızların kıldırdığı teravih namazından sonra İl Müftümüz cemaatin tebriklerini kabul etti. İlçe Müftüsü İl Müftümüze ve namaz kıldıran hafızlara teşekkür etti.