18.01.2017

Hafızlık Ezber Dönemine Seçildiler

Pursaklar Müftülüğümüze bağlı İkbal Kız Kur’an Kursunda hafızlık hazırlık döneminden hafızlık ezber dönemine geçiş için Hafızlık Takip Komisyonu öğrencileri 16.01.2017 tarihinde imtihan etti. 12 öğrencinin katıldığı değerlendirmede yoğun heyecan yaşandı. Öğrencilerin tümü imtihandan başarıyla geçerek artık hafızlık ezber dönemine başlamış oldular.

Pursaklar Müftüsü yaptığı konuşmada “Hepinizi tebrik ediyorum. Seviyenizi iyi buldum. Tembihlerimizi dikkate aldığınız sürece bu eğitim sürecini de başarıyla, sevinçle tamamlarsınız. Hafızlıkla birlikte tavsiye ettiğimiz kitapları da okumanızı istiyorum. Bilgili, şahsiyetli, ufku geniş, yaptığını güzel yapan öğrenciler olarak yetişmenizi, devletimize, milletimize İslam şuuruyla hizmet etmenizi umuyorum.” Dedi.