23.11.2022

KASIM AYI İLÇE MÜFTÜLERİ TOPLANTISI POLATLI’DA YAPILDI

Yürütülmekte olan din hizmetleri ve projeler hakkında görüş alışverişinde bulunmak, hizmetlerde verimliliği artırmak amacıyla, Ankara İl Müftüsü Dr. Hasan ÇINAR'ın başkanlığında, 25 ilçe müftüsünün eşleri ile birlikte katıldığı Kasım ayı İlçe Müftüleri toplantısı Polatlı İlçe Müftülüğünün ev sahipliğinde Güldeste Konağı’n da yapıldı.

Toplantıda gündemdeki maddelerin görüşülmesinden sonra daha önceki toplantılarda alınan kararların değerlendirmesi ile yürütülmekte olan dini ve hayri hizmetler görüşüldü.

Gündem maddelerinin konuşulmasının ardından toplantıya İlçe Kaymakamı Murat BULACAK katılarak kısa bir konuşma yaptı.

İlçe Müftümüz Hayri CİHANGERİ misafirlere katılımlarından dolayı hoş geldiniz diyerek teşekkürlerini sundu.