19.09.2024

2024 Yılı Mevlid-i Nebi Ve Camiler Ve Din Görevlileri Haftası

Polatlı İlçe Müftülüğü tarafından  Mevlid-i Nebi etkinlikleri kapsamında "Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası "konulu konferans düzenlendi.

2024 Yılı Mevlid-i Nebi ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikler kapsamında Yeni Belediye Binası 13 Eylül Kültür Merkezinde "Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası "konulu konferans düzenlendi. Programa İlçe Kaymakamımız Sayın Murat BULACAK, İl Müftüsü Dr. Hasan ÇINAR, İlçe Müftüsü Selami BAYRAKÇİ ve İlçemizin Protokol Üyeleri katıldı.

Selçuklu Kur’an Kursu Öğreticisi Şıh Mehmet EMEKTAR’ın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programın açılış konuşmasını yapan İlçe Müftüsü SelamiBAYRAKÇİ, haftanın önemine vurgu yaptı.

Açılış konuşması sonrasında İl Müftüsü Dr. Hasan ÇINAR "Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası "konulu konferansını gerçekleştirildi.
Program hediye  takdimi ile sona erdi.