15.07.2024

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Dolaysıyla Şehitlerimiz Dualarla Yâd edildi...

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolaysıyla, Kaymakamımız Sayın Ali SIRMALI, Şehit Ailelerimiz, Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Uğur SARI, İlçe Müftümüz Celil KARACA ve İlçe Protokolü ile birlikte saat 10:00’da Ortaköy Kabristanında 3 şehidimiz kabri başında dua edilerek anıldı, daha sonra saat 11:00’da Cebeci Askeri Şehitliğinde Kur’an Kerim tilaveti ve dua yapıldı, ardından şehit kabirlerine karanfil konuldu. Kabristan ziyaretlerinden sonra öğle namazından önce Mamak Merkez Camiinde düzenlenen mevlid programında Kur'an-ı Kerim tilavet edildi ve Mevlid-i Şerif okundu. İlçe Müftümüz Celil KARACA’nın günün anlam ve önemini belirten sohbetinin ardından yaptığı duygu dolu duayla program sona erdi. Program sonunda Mamak Belediyesi ve Kızılay tarafından çay ve çorba ikramı yapıldı.