24.10.2024

KOCATEPE CAMİİ AVLUSUNDA HAYIR ÇARŞISI AÇILDI

Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Kollları tarafından 21 ilin katılımıyla Kocatepe Camii avlusunda İyilik Atölyeleri Hayırda Buluşuyor temalı hayır çarşısı açıldı.

Hayır çarşısının açılışını yapan Diyanet İşleri Başkanı Prof.Dr.Ali ERBAŞ, önümüzdeki yıldan itibaren her yıl 13-20 Mart arasını İyilik Haftası olarak idrak edeceklerini söyledi.

TDV KAGEM tarafından organize edilen ve 25 Ekim 2024 Cuma günü saat:18.00’e kadar açık olacak hayır çarşısının açılışına Prof.Dr.Ali ERBAŞ’ın eşi Seher ERBAŞ, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç.Dr.Burhan İŞLİYEN, Başkanlık Müşaviri Doç.Dr.Fatih KURT, TDV Genel Müdürü İzani TURAN, Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr.Şaban KONDİ, Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi BİRCAN, Ankara İl Müftüsü Dr.Hasan ÇINAR, İlçe Müftümüz Mustafa BAYTAR, ilçe müftüleri ve vatandaşlar katıldı.