23.10.2024

BAŞARILI HAFIZ ÖĞRENCİLER HAFIZLIK İCAZETNAMESİ BELGELERİNİ ALDILAR

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılan hafızlık tespit sınavında başarılı olan Müftülüğümüz hafızlık öğrencileri, Hafızlık İcazetnamesi Belgelerini İlçe Müftümüz Mustafa BAYTAR’ın elinden aldılar.

2024 yılı 3.dönem hafızlık tespit sınavına giren ve başarılı olarak hafızlık İcazetnamesi alan öğrencileri ve Kur’an kursu öğreticilerini tebrik eden Müftümüz Mustafa BAYTAR, öğrencilere eğitim öğretim hayatında başarılı olmalarını temenni etti.

Programın sonunda Müftümüz Mustafa BAYTAR bir müddet Beştepe Şehitleri İmam-Hatip Ortaokulu Hafızlık proje Kur’an kursunda çalışan ve eğitim öğretim dönemi başında görevlerine dönen Ali Rıza Sungur Camii imam-hatibi Abdülkadir AKTAŞ ile Mahmut Torun Camii müezzin-kayyımı Habip Muhammet BUYRUK’a teşekkür belgesi verdi.