18.05.2020

BEYPAZARI MÜFTÜLÜĞÜ GENÇLİK KOORDİNATÖRLÜĞÜ BAYRAM ÖNCESİNDE YETİM VE ÖKSÜZ ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

Ramazan bayramına sayılı günler kala Beypazarı Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü öncülüğünde hayata geçirilen “Bu Ramazanda Bir Yetimi de Sen Sevindir” organizasyonuyla, Beypazarı’nda öğrenim gören yaklaşık 220 yetim ve anne baba ayrı olup aynı durumda olan öğrenci kardeşlerimize bayram hediyesi ulaştırıldı. Yetimlerin tespitinde, hazırlığında ve dağıtımında İlçe Müftümüz başta olmak üzere Din görevlileri, Öğretmenler ve Beypazarı esnaf ve gönüllüleri büyük özveri ile görev alarak vatandaşlarımızın emanetlerini sahiplerine teslim ettiler.

GÜN EMANETE SAHİP ÇIKMA GÜNÜ

“ Onlar Rabbimiz’in İlahi kelamıyla koruma altına aldığı Allah ve Rasülü’nün emanetleri bize. Onlar bizim cennet biletimiz Efendimiz (sav) ile komşuluğumuza vesile..

Bu Bayramda Bir Yetim de Sen Sevindir adı altında bir organizasyona start verdik, organizasyona Emanete sahip çıkma şuuruyla destek ve katılım her geçen gün daha da büyüdü. Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Beypazarı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfından aldığımız yetim ve öksüz listelerini takip ederek tespitlerimizi yaptık ve hafta  sonu itibariyle İlçe Müftümüz, Öğretmenlerimiz, Din Görevlilerimiz, Esnaf ve Gönüllü hizmet ehli kardeşlerimizle sahaya indik, kapı kapı dolaşarak yetim ve öksüzlerimize emanetlerini teslim ettik. Bu vesileyle organizasyonumuza elini cebine atarak, bu hizmette çevresini harekete geçiren, söz söyleyen, adım atan ve dertlenen bütün kardeşlerimize dua ve teşekkür ediyoruz.

Rabbimiz, rızasını kazanan ve Efendimiz’e (sav) komşu olabilme şerefine nail olanlardan eylesin”