03.10.2024

MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI KUTLANDI

Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle, Müftülüğümüzce Melike Hatun Konferans Salonunda "PEYGAMBERİMİZ VE ŞAHSİYET İNŞASI" konulu konferans gerçekleştirildi.

Kur'an tilaveti ile başlayan program, İlçe Müftümüz Abdulhalim ACAR Hocamızın açılış konuşmaları, Ankara Müftümüz Dr. Hasan ÇINAR Hocamızın selamlama konuşmaları, Sinevizyon gösterimi, ilahi dinletileri ile devam etti. Diyanet İşleri Başkan Yardımcımız Doç. Dr. Selim ARGUN Hocamızın konuşmalarıyla konferans sona erdi.

Programa teşrifleriyle bizleri onurlandıran ve konuşmalarından fevkalade istifade ettiğimiz Diyanet İşleri Başkan Yardımcımız Doç. Dr. Selim ARGUN Hocamız başta olmak üzere, Ankara Müftümüz Dr. Hasan ÇINAR Hocamıza, protokol üyelerine, görevlilerimize vatandaşlarımıza öğrencilerimize, programa katılan, destek veren ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.

Altındağ Müftülüğü