16.04.2020

Yenimahalle Din Görevlilerinden Vefa Grubu'na Tam Destek

Ankara Yenimahalle İlçe Müftülüğü, koronavirüsle mücadele kapsamında Kaymakamlık bünyesinde oluşturulan "Vefa Sosyal Destek Grubu" çalışmalarına, din görevlileriyle destek oluyor.

Koronavirüs salgını nedeniyle mağduriyet yaşayan ailelere destek olmak amacıyla, Yenimahalle Kaymakamlığı bünyesinde oluşturulan "Vefa Sosyal Destek Grubu" çalışmalarına, Yenimahalle Müftülüğü de destek veriyor.

155, 156 ve 112 numaralı hatlara gelen talepleri not alan din görevlileri, vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda gıda, ilaç ve diğer ihtiyaçlarını temin ediyor.

Koronavirüsün neden olduğu yaraları sarmaya çalışan din görevlileri, Yenimahalle İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Yenimahalle Şubesi iş birliğinde, maddi sıkıntı yaşayan vatandaşlara da destek sağlıyor.

Yardıma ihtiyacı olan herkese ulaşabilmek için çalmadık kapı bırakmayan din görevlileri, ziyarete gittikleri her adreste vatandaşın hayır dualarıyla karşılanıyor.