22.04.2024

Diyanet İşleri Başkanı Prof.Dr. Ali ERBAŞ ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sevim SAYIM MADAK Mevlana Gençlik Merkezimizi Ziyarette bulundu.

Hafta içerisinde bir dizi program vesilesi ile Mevlana camimizi ve Mevlana Diyanet Gençlik Merkezimizi Diyanet İşleri başkanımız Sayın Prof. Dr. Ali ERBAŞ Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sevim SAYIM MADAK Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İŞLEYEN Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Şaban KONDİ Ankara İl Müftüsü Dr. Hasan ÇINAR Aile ve Dini Rehberlik daire başkanı Dr. Elif ARSLAN Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Profesör doktor Enbiya YILDIRIM Prof. Dr. Zülfikar GÜNGÖR ziyaret etti camimizde namaz kıldırarak cemaatimizle hasbihal eden hocalarımız ardından gençlik merkezimizdeki gençlik faaliyetleri ile ilgili İlçe müftümüz Murat OKUYAR’dan brifing aldı.