28.03.2024

GENÇ GÖNÜLLER ÇOCUK GÖNÜLLERLE BULUŞUYOR İFTAR PROGRAMI

Diyanet İşleri Başkanlığımızın 2024 yılında hayata geçirerek ilçemizi pilot bölge olarak belirlediği Genç Gönüller çocuk Gönüllerle buluşuyor projemizde görev alan gençler, çocuklar, aileleri, hocalarımız ve gençlik koordinatörlerimizle Yenimahalle Müftülüğü Mevlana Gençlik Merkezimizde iftar programı düzenlendi. Musiki dinletisi, kukla gösterileri, çocuk eglencelerinin yer aldığı iftar programına Yenimahalle Kaymakamımız Sayın Tahsin KURTBEYOĞLU, Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sosyal ve Kültürel İçerikli Hizmetler Daire Başkanı sayın İdris YAVUZYİĞİT, Daire amirleri ve çok sayıda Genç Gönüllümüz katıldı. Kuranı Kerim tilaveti, Protokol konuşmaları, hediye takdimi ve yapılan duanın ardından program sona erdi. İlçe Müftümüz sayın Murat OKUYAR, Teşriflerinden dolayı bütün konuklarımıza ve Genç gönüllerimize, programın hazırlanmasında emeği geçen din görevlilerimize teşekkürlerini sundu.