22.03.2024

Diyanet İşleri Başkanı Prof.Dr. Ali ERBAŞ Mevlana Gençlik Merkezimizi Ziyaret etti.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali ERBAŞ Mevlana Gençlik Merkezimizi Ziyaret Etti
19 Mart Salı günü Diyanet İşleri Başkanımız sn. Prof. Dr. Ali ERBAŞ, Saygıdeğer hanımefendi Seher ERBAŞ ile birlkte Mevlana Gençlik Merkezimizi Ziyaret ederek ilçe müftümüz Murat OKUYAR ve Gençlik Koordinatörümüz Nuray KURT'tan Merkezimizde yürütülen Gençlik Hizmetleri ile ilgili bilgi aldı. Muhterem Başkanımıza ziyaretinde Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Hafız Dr. Osman ŞAHİN, Diyanet Akademi Başkanı Doç.Dr. Enver Osman KAAN, Rehberlik ve Teftiş Başkanı Hasan GÜÇLÜ, Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Şaban KONDİ, Başkanlık Müşaviri Doç.Dr. Fatih KURT ve Ankara İl Müftüsü Dr. Hasan ÇINAR eşlik etti. Gençlerle hasbihal eden sn. ERBAŞ, Yenimahalle Müftümüz ve personeline çalışmalalarında başarılar diledi.