17.01.2024

Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Şaban Kondi, Aile ve Dini Rehberlik Daire Başkanı Dr. Elif ARSLAN ve Aydın İl Müftüsü Hasan GÜNEŞ Yenimahalle Müftüsüne Hayırlı Olsun Ziyareti’nde Bulundu.

Din Hizmetleri Genel Müdürümüz Sayın Dr. Şaban KONDİ, Aile ve Dini Rehberlik Daire Başkanımız Sayın Dr. Elif ARSLAN ve Aydın İl Müftüsü Sayın Hasan GÜNEŞ İlçe Müftülüğümüzü ziyaret ederek Sayın Murat OKUYAR'a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Müftümüzden ilçemizde yürütülen din hizmetleri ile ilgili birifing aldı. Aile ve Dini Rehberlik Bürosu ve müftülük personelini ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

İlçe Müftümüz Sayın OKUYAR ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Sayın Genel Müdürümüze, Daire Başkanımıza ve  İl Müftümüze  şükranlarını arz ettiler.