11.10.2024

Yahyalar Hulusi Cengiz Diyanet Gençlik Merkezi  ve Halil İbrahim-Rabia Ergenç 4-6 yaş Kuran Kursu Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali ERBAŞ tarafından açıldı.
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali ERBAŞ hocamız Yenimahalle Müftülüğüne bağlı Yahyalar Hulusi Cengiz Diyanet Gençlik Merkezi ve H. İbrahim-Rabia Ergenç 4-6 yaş kuran kursu açılış programına katıldı. Furkan AKTEPE'nin sunumuyla gerçekleşen
Program Beştepe Millet Camii İmam Hatibi Kurra Hafız Fatih KAYA hocamızın Kuranı Kerim Tilaveti ile başladı.
Açılış konuşmasını yapan İlçe Müftümüz Murat OKUYAR  kursumuza ve gençlik merkezimize yardımlarını esirgemeyen hayır sahiblerine ve programımızı teşrif eden başta Diyanet İşleri başkanımız Prof Dr Ali ERBAŞ hocamız olmak üzere tüm protokol üyelerine ve katılımcılara teşekkür etti.
Açılış törenimizde konuşmalarında gençliğin toplumdaki önemini vurgulayan Diyanet İşleri Başkanımız, gençlik merkezimizde ve 4-6 yaş Kuran Kursunumuzda emeği geçen hocalarımıza ve hayır severlerimize teşekkür etti.
Halil İbrahim-Rabia Ergenç 4-6 yaş Kuran Kursumuzu gezen Diyanet İşleri Başkanımız öğrencilerle sohbet edip başarılar diledi.
Açılışa Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdür Sedide AKBULUT, Başkanlık Müşaviri Doç. Dr. Fatih KURT,  Ankara Müftüsü Dr. Hasan ÇINAR, Yenimahalle Kaymakamı Tahsin KURTBEYOĞLU, Sosyal ve Kültürel İçerikli Din Hizmetleri Daire Başkanı İdris YAVUZYİĞİT, AK Parti Yenimahalle İlçe Başkanı Ekrem YÜCE, Ankara İlçe Müftüleri, Kurum Amirleri, Hayırseverler, Basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.