21.01.2019

ŞEHİT MUSA ÖZALKAN’A ŞEHADETİNİN SENE-İ DEVRİYESİNDE MEVLİT PROĞRAMI...

Suriye’nin kuzeyinde bulunan Afrin bölgesine gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı kapsamında 22 Ocak 2018 tarihinde Kilis'in Gülbaba köyü güneydoğusunda PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütü unsurları ile girilen çatışmada şehit düşen Piyade Astsubay Üst Çavuş Musa Özalkan’a ölüm yıldönümünde mevlidi şerif okutuldu.

Sincan Töreken mahallesi Fatih Sultan Mehmet cami’inde düzenlenen mevlit programına, Şehidin Ailesi başta olmak üzere, Adalet bakanı Abdulhamit Gül, Etimesgut kaymakamı İzzettin Sevgili, Ayaş Kaymakamı Fatih Özdemir,Sincan Belediye Başkanı, Murat Ercan, Ayaş Belediye Başkan V. Burhan Demirbaş
İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, Şehit aileleri ve gaziler ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Öğle namazı öncesi başlayan mevlit Programında sincan müftülüğü ilahi korosu görev aldı.
Proğramda sohbet eden il Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu Vatanın bekası, milletin birlik ve bütünlüğünün korunması, ülkenin her köşesinde huzur ve güvenliğin sağlayanlardan Allah razı olsun dedi.
Okunan Mevlid-i Şerifin ardından.
Sincan Müftümüz Mevlüt Topçu hayatını feda eden Afrin Şehidi Piyade Astsubay Üst Çavuş Musa Özalkan ve tüm şehitleri dualarla anarak Allah’tan rahmet diledi.