18.01.2019

17 MİNİK YÜREK 17 KUMBARA…

Diyanet İşleri Başkanlığımız ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliği ile düzenlenen "Bir Damla Hayat" projesi kapsamında  düzenlenen  "Sincan Afrika’da Su Kuyusu Açıyor"  yardım kampanyasına, Sincan Plevne 4-6 yaş Kur’an Kursu'nda eğitim gören 17 minik yürek kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarla destek oldular.
Minik Kur'an talebeleri, Kurs Öğreticilerimiz ile makamında ziyaret ettikleri  İlçe Müftümüz ve TDV Sincan Şube Başkanımız Mevlüt TOPÇU'ya, biriktirdikleri 1.260 lirayı Afrika’da su kuyusu açılması için teslim ettiler.
Topçu, duyarlılıklarından dolayı minik öğrenciler ile Kurs öğreticilerimize ve velililere teşekkür ederek,
Milletimizin çocukları bile her daim duyarlı ve düşüncelidirler diye söyledi.
Minik Kur'an talebelerinin bu davranışının en güzel örneklerinden biri olduğunu belirten Müftümüz TOPÇU, insanlığın çetin sınavlardan geçtiği bir çağda minik öğrencilerin sergilediği davranışın çok anlamlı olduğunu ifade etti.