16.01.2019

HER AY BİR KONU, BİR KONUK’ ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA ORGANİZE EDİLEN MUTAT PERSONEL TOPLANTISI YAPILDI…

Sincan  İlçe Müftülüğü tarafından, ‘Her Ay Bir Konu, Bir Konuk’ etkinlikleri kapsamında organize edilen mutat personel toplantısı yapıldı.

Sincan belediye lale konferans salonunda gerçekleştirilen program

Sincan müftümüz Mevlüt Topçu’un açılış konuşmasıyla başladı.

Sincan Din Görevlilerine yönelik tertip edilen Aylık personel toplantımız Cami Hizmetleri Daire Başkanı Dr.Neşet Bodur’un katılımıyla gerçekleşti.

Din görevlileri ile  bir araya gelen Dr.Neşet Bodur, din görevlilerine, din hizmetleri ve tebli görevlerimiz hakkında çok önemli bilgiler paylaştı.

Bodur programın düzenlenmesinde başta Sincan İlçe Müftüsü Mevlüt Topçu olmak üzere bütün görevlilere teşekkür ederek din görevlileri ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti.