20.06.2019

“Ramazan ve İnfak” Temalı Resim ve Kompozisyon Yarışması

Ankara İl Müftülüğümüzün “Ramazan ve İnfak” temasıyla düzenlediği ortaokullar arası resim ve kompozisyon yarışması sona erdi.

11 Haziran 2019 tarihinde Müftülük toplantı salonunda 16 İlçeden gelen resim ve 12 ilçeden gelen kompozisyonlar değerlendirildi.

Kompozisyon alanında; Etimesgut Ümitköy Kız Anadolu İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Elif Ebrar Midilli birinci, Elmadağ Dr. A. Kazım Mıhçıoğlu Ortaokulu öğrencisi M. Emin Eğilmez ikinci ve Sincan Ertuğrul Gazi İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Fatıma Akbulut üçüncü oldu.

Resim alanında ise; Yenimahalle Öğretmen Kubilay Ortaokulu öğrencisi Ada Eldina Yücel birinci, Keçiören Hüseyin Güllüoğlu Ortaokulu öğrencisi Esma Güven ikinci ve Çankaya İMKB Alpaslan İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Ece Sümeyye Mallı üçüncü oldu.

Sınavla ilgili açıklamalarda bulunan Ankara Müftümüz Mehmet Sönmezoğlu, Müftülüğümüzce ortaokullar arasında düzenlenen resim ve kompozisyon yarışmasında emeği geçen tüm okullardaki müdürlere, müftülük çalışanlarına, öğrencilere ve velilerine katılımları nedeniyle teşekkür ederek “Ramazan ve İnfak” kelimelerinin öğrencilerimizin hayatına anlam kattığını ve farkındalık oluşturduğunu söyledi.

Her iki alanda 1. olan öğrencilerimiz yarım altınla 2. ve 3. olan öğrencilerimiz ise çeyrek altında ödüllendirildi. Ayrıca ödül programına iştirak eden velilere Başkanlığımız yayınlarından hediyeler verildi.