02.01.2019

Başkan Erbaş 4-6 Yaş Kur’an kursu öğrencileriyle buluştu

Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş ve Ankara Müftümüz Mehmet Sönmezoğlu, Çankaya Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş Kur’an kurslarında eğitimlerine devam eden öğrencilerle Ahmet Hamdi Akseki Camii’nde öğle namazında buluştu.

Ahmet Hamdi Akseki Camii İmam Hatibi Ali Tel’in Kur’an ı Kerim tilaveti ile başlayan programda öğrencileri camide görmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Erbaş, “Sizler camilerin süsüsünüz, camilerimizin çiçeklerisiniz” dedi.

Çocukların camilerde, 4-6 yaş grubu sınıflarda, Kur’an kurslarında Allah’ı, Peygamberi, Kur’an-ı Kerim’i, dinimizin temel bilgilerini öğrendiklerini söyleyen Başkan Erbaş, Kur'an kursu öğreticilerine emeklerinden dolayı teşekkür ediyor çalışmalarınızdan dolayı hepinizi kutluyorum dedi.

Başkan Erbaş; Hocalarımız, Müftülerimiz, Diyanet İşleri Başkanlığımızda bütün yetkili kardeşlerimiz el ele verdiği zaman işte böyle güzel sonuçlara, başarılara ulaşıyoruz. Çocuklarımız camiyi tanıyorlar. Onlar birer çiçek gibi yetişiyorlar. Kur’an’ı, dinimizi tanıyorlar. Ben onun için çok mutlu olduğumu söylemek istiyorum. Allah hepinizden razı olsun, Allah sayılarınızı artırsın inşallah.” dedi.

Programa; Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş, Ankara Müftümüz Mehmet Sönmezoğlu, Başkanlık Yöneticileri, Çankaya İlçe Müftüsü Ali Gülden, Kur’an Kursu Öğreticileri ve 4-6 Yaş Kur’an Kurslarında eğitim gören öğrenciler katıldı.