04.12.2018

Aralık Ayı İlçe Müftüleri İstişare Toplantısı Mamak’ta Yapıldı

Aylık mutat İlçe Müftüleri toplantısı Mamak İlçe Müftülüğünün ev sahipliğinde, İl Müftümüz Mehmet Sönmezoğlu, İl Müftü Yardımcılarımız ve 25 İlçe Müftüsünün katılımıyla gerçekleştirildi.

Ankara Müftümüz Mehmet Sönmezoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirilen Aralık ayı İlçe Müftüleri toplantısına, Mamak Kaymakamı Ziya Polat ve Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül de katıldı.

Toplantıda, genel gündem maddelerinin yanı sıra, 2018 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası genel değerlendirmesi, Kur’an Kurslarında öğrencilerin vakit namazlarını cemaatle beraber kılmalarının sağlanması, Kur’an Kurslarının halka açılması ve Cuma saati ve benzer faaliyetler yapılması, Hac ve Umre hizmetleri, Cami dersleri, 4-6 Yaş Kur’an Kursları hizmetleri gibi konular ele alındı.