04.12.2018

Diyanet İşleri Başkanımız Erbaş, engelli kursiyerleri ziyaret etti

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş ve Ankara Müftümüz Mehmet Sönmezoğlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Çankaya İlçe Müftülüğümüze bağlı engelli kursiyerleri ziyaret etti.

Çankaya Müftülüğü Kültür Merkezi’nde eğitime devam eden ve yaşları 20-60 arasında değişen 62 görme ve işitme engelli kursiyerlerin derslerine katılan Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, onlarla sohbet etti, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutladı ve birer gül hediye etti. Başkan Erbaş’ın konuşmaları merkezde görevli olan eğitmenler tarafından işaret diline çevrildi.

Ziyarette Çankaya Kaymakamı Hüdayar Mete Buhara, Göç ve Manevi Destek Hizmetleri Daire Başkanı Dr. Bayram Demirtaş, Çankaya Müftüsü Ali Gülden, Engelli koordinatörleri ve öğretmenlerde hazır bulundu.