28.11.2018

Sincan L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda Mevlid-İ Nebi Heyecanı

Sincan 2 Nolu L Tipi Kapalı spor salonunda Cezaevi Eğitim Öğretim Servisi ve Cezaevi Vaizlerinin koordinesinde Mevlid-i Nebi Haftası Etkinliği düzenlendi.

Program Ankara Müftülüğü İl Gençlik Koordinatörü Abdurrahman Terzi’nin Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Ceza İnfaz Kurumu Müdürlerinden Mesrur Akarçay’ın selamlama konuşmasının ardından Ankara İl Müftü Yardımcımız Fazlı Mutlu; Allah'ın rahmeti, affı, Peygamber Efendimizin ve ashabının üstün ahlakı ve genç sahabeler konularında günün anlam ve önemiyle ilgili, duygulu ve coşkulu bir konuşma yaptı.

182 tutuklu ve hükümlünün ilgi ve dikkatle dinlediği program ilahi ve kasidelerle devam etti.

İl Müftü Yardımcımız Fazlı Mutlu’nun yaptığı duadan sonra tutuklu ve hükümlülere ikram yapıldı.