26.11.2018

Kızılcahamam Yukarıçanlı Camii Dualarla İbadete Açıldı...

Ankara Müftümüz Mehmet Sönmezoğlu, Kızılcahamam İlçemizde Yukarıçanlı Mahallesinde yapımı tamamlanan Camii açılışına katıldı.

Cuma namazından önce Kur’an-ı Kerim tilavet edildiği açılış programında İl Müftümüz Mehmet Sönmezoğlu tarafından vaaz verildi.

Yukarıçanlı Camii açılışına; Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Dr. Hasan Doğan, AK Parti Ankara Mv. Emrullah İşler, Ankara B. B. Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Eski Ankara B. B. Başkanı Melih Gökçek, Ankara Müftümüz Mehmet Sönmezoğlu, Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız, Belediye Başkanı Muhittin Güney, Bürokratlar, STK Başkanları ve vatandaşlar katıldı.

İl Müftümüz Mehmet Sönmezoğlu’nun yaptığı dua ile ibadete açılan Yukarıçanlı Mahallesi Camii’nde ilk Cuma namazı eda edildi.