26.05.2017

ADRB Aile Haftası Münasebetiyle Afganlı Mülteci Aileye Unutulmaz Bir Gün...

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu, Aile Haftası münasebetiyle Ramazan-ı Şerif öncesi Ankara da yaşayan bir grup Afganlı mülteci aileye unutulmaz bir gün yaşattı.

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu’nun, Türkiye Diyanet Vakfı Ankara Şubesinin de desteğiyle hazırlamış olduğu program çocuklara mahcubiyetlerini unutturup güzel ve eğlenceli bir gün yaşatırken aileleri için de motive oldu.

Sabah Anka-Park gezisiyle başlayan program, Millet Camii’ni ziyaret ve Yemek ile son buldu. Anka-Park’ta bir nebze olsun hüzünlerini atarak çocukluklarına geri dönen Afganlılar, Millet Camii’ni rehber eşliğinde gezerek manevi ve sosyal kültürümüze şahid oldular.

Bu güzel günü güzel bir yemekle taçlandırdılar. Afganlı aileler, hoş bir sedası kalan ve güzel bir anı olarak hafızalarda yer alan günün tekrarının olması dualarıyla ayrıldılar.