21.02.2024

“Çevreme Duyarlıyım,Değerlerime Sahip Çıkıyorum”

Mamak İlçe Müftülüğünün ev sahipliğinde Ankara Müftümüz Dr. Hasan Çınar,ın başkanlığında  gerçekleştirilen; Milli ve manevi değerlerine bağlı nesiller yetiştirilmesi  için yapılabilecek faaliyetleri görüşmek, özellikle okullarımızda Kur’an-ı Kerim, İlmihal ve Siyer seçmeli derslerine ilgiyi artırmak kapsamında
“Çevreme Duyarlıyım,Değerlerime Sahip Çıkıyorum” projesi istişare toplantısına Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı resmi ve özel okullarda görev yapan 350 Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni,Meslek Dersleri öğretmenleri  ile Ankara İl Müftü Yardımcısı Yusuf Dikmen ,Mamak İlçe Müftüsü Celil KARACA, İlçe Milli Eğitim Müdürü Elif ÖZBEK, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Din Eğitimi Şube Müdürü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri Katıldı.
Toplantının açılış konuşması Ankara İl Müftüsü Dr. Hasan ÇINAR tarafından yapıldı.