18.09.2023

Ankara İl Müftülüğü'nden Elmadağ İlçesini Ziyaret

Ankara İl Müftüsü Dr.Hasan Çınar, bir dizi ziyaret ,vaaz ve irşad programlarını  gerçekleştirmek amacıyla Elmadağ ilçesine gitti.

İl Müftüsü Çınar, ziyaretler kapsamında, 04.08.2023 tarihi  itibariyle Elmadağ İlçe Müftülüğü görevine naklen atanan Muharrem Evirgen'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunup görevinde başarılar diledi.

İl Müftüsü Çınar, İl Müftü Yardımcıları Abdulhalim Acar ve Osman Şekerci, cuma namazı öncesi vaaz yapmak ve  hasbihal etmek üzere  farklı camilere giderek cemaatle bir araya geldi.

Heyet, cuma namazından sonra, Elmadağ ilçesinde yapılan hizmetleri yerinde görmek amacıyla 4-6 yaş Kur’an Kurslarını ziyaret ederek öğrencilerle buluştu. İl Müftüsü Çınar, yapılan hizmetlerden duyduğu memnuniyeti ifade ederek İlçe Müftüsü Evirgen'e ve Din Görevlilerine teşekkür etti.

İl Müftüsü Çınar, 02.09.2023 tarihi itibariyle Elmadağ Kaymakamlığı görevine başlayan Cemal Hüsnü Çaykara'yı ardından, Elmadağ Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Ali Kormaz'ı makamlarında ziyaret ederek kendilerine görevlerinde başarılar diledi.

Çınar, gerçekleştirmiş olduğu bu  ziyaretlerinde Kaymakam Çaykara'ya ve Başsavcı Korkmaz'a, Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından kitaplar hediye ederek nazik kabullerinden dolayı teşekkür etti.