09.03.2023

Depremden Etkilenerek Ankara'ya Gelen Kardeşlerimize Manevi Destek Amacıyla Gezi Programı Düzenlendi.

Ankara İl Müftülüğü, Çubuk İlçe Müftülüğü, TDV Kadın/Gençlik Kolları  işbirliği ile düzenlenen programa, Çubuk Esenboğa KYK yurdunda misafir edilen aileler, İl Müftü Yardımcısı Fazlı Mutlu, Çubuk İlçe Müftüsü Tahsin Yazgan,TDV Kadın/Gençlik Kolları Müdürü Fatma Haral Efe ve TDV gönüllüsü gençler katıldı.

TDV Kadın ve Gençlik Kollarının hazırlamış olduğu kahvaltı ikramından sonra, Kur’an-ı Kerim okundu, ailelerle hasbihal edildikten sonra depremde ölenlerin rahmeti,geride kalanların sıhhat ve selameti,hastaların şifası,milletin birlik ve beraberliği için dualar edildi.

Depremzedelerle Ankara’nın tarihi ve manevi mekanlarından Hacı Bayram Veli Camii ve Türbesi, Taceddin Veli Dergahı, (Mehmet Akif Ersoy’un İstiklal Marşını yazmış olduğu müze) ,Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Millet Camii ve Millet Kütüphanesi ziyaret edildi.