06.11.2022

Ankara İl Müftülüğü tarafından TDV Konferans Salonunda Manevi Danışmanlar ve Gençlik koordinatörleri istişare toplantısı yapıldı.

İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünün organize ettiği istişare toplantısına Ankara Müftüsü Dr.Hasan ÇINAR, Gençlik faaliyetlerinden sorumlu İl Müftü Yardımcısı Fazlı MUTLU, Ankara İl Müftü Yardımcıları Abdülhalim ACAR, Ahmet Hilmi YAZAR, Necmettin SAYDAN , Din Hizmetlerinden Sorumlu Şube Müdürü İmam Hüseyin YAŞAR , Gençlik Koordinatörleri ve manevi danışmanlar katıldı. Altındağ Gençlik Kordinatorü Süleyman TENGER'in Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan  toplantının açılış konuşmasını İl Müftü Yardımcısı Fazlı MUTLU yaptı. Ardından Ankara İl Müftülüğü Gençlik koordinatörü Resul ALTUNTAŞ tarafından gençlik çalışmaları hakkında bir sunum yapıldı. Daha sonra Ankara İl Müftüsü Dr.Hasan ÇINAR tarafından manevi danışman ve gençlik koordinatörlerine, icra edilen görevin önem ve misyonunu belirten verimli, ufuk açan ve motive edici bir konuşma yapıldı.
Toplantı gençlik çalışmaları ile ilgili önümüzdeki yılın yol haritasının belirlenmesi,  dilek ve temennilerin dile getirilmesi ile sona erdi.