06.10.2022

Çankaya Müftüsü Mustafa Baytar’ın başkanlığındaki Müftülük heyeti, Ankara Müftümüz Dr.Hasan Çınar’a Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle tebrik ziyaretinde bulundu.

Çankaya Müftüsü Mustafa BAYTAR’ın başkanlığındaki Müftülük heyeti, Ankara Müftümüz Dr.Hasan ÇINAR’a Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle tebrik ziyaretinde bulundu. Ziyarette Çankaya Müftüsü Mustafa BAYTAR, Ankara Müftümüz Dr.Hasan ÇINAR’a çiçek takdim ederek haftalarını tebrik ettiklerini söyledi ve hafta süresince Müftülüğünün yapacağı faaliyetler hakkında bilgi verdi. İl Müftümüz Dr. Hasan Çınar, Çankaya Müftüsü ve heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek bu haftanın hayırlara vesile olmasını temenni ettiğini söyledi.