25.07.2022

İl Müftümüz Dr.Hasan Çınar Akyurt İlçesinde ki Ermetal Fabrikası, Pursaklar Müftülüğü Diyanet Gençlik Merkezi ve Altınova Mevlana Cami Kız Kuran Kursuna ziyarette bulundu.

Ankara İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ,Pursaklar İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ve Akyurt İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü işbirliği ile yürütülen ÇALIŞIYORUM-OKUYORUM projesi kapsamında Ankara İl Müftümüz  Dr.Hasan ÇINAR projenin yürütüldüğü Akyurt İlçesinde ki Ermetal Fabrikasına ziyarette bulundu. İl Müftüsü ÇINAR proje hakkında bilgi aldıktan sonra fabrikada çalışan işçilerle sohbet etti.Sohbetlerinde İşveren ve işçi hakları,çalışma ahlakı,Namazın hayatımızda ki önemi gibi konulara temas ederek projenin hayırlı olmasını temenni etti. Akabinde fabrikanın üretim sahası gezilerek çalışmalar hakkında bilgi verildi.
Program Pursaklar Müftülüğü Diyanet Gençlik Merkezi ve Altınova Mevlana Cami Kız Kuran Kursunun gezilmesiyle devam ederken İl Müftüsü Dr.Hasan ÇINAR gençlerle sohbet ederek Yaz Okulu öğrencilerini tebrik etti.
Son olarak program Ankara İl Müftüsü Dr.Hasan ÇINAR'ın güzel dilek ve temennileri ve gençlerle birlikte toplu resim çekildikten sonra sona erdi.
Programa Ankara Müftü Yrd. Fazlı MUTLU,Pursaklar İlçe Müftüsü Nihat SEVİL , Akyurt İlçe Müftüsü Adem YILDIZ ve Şube Müdürleri katıldı.