03.06.2022

İl Müftümüz Dr. Yusuf Doğan Müftülük Personeliyle Vedalaştı

İl Müftümüz Dr. Yusuf Doğan 06 Haziran 2022 tarihi itibariyle emekliye ayrılacak olması nedeniyle bugün müftülük personeliyle vedalaştı.
 Müftü Doğan;bugün Cuma namazı öncesi Kocatepe Camii' nden yaptığı merkezi vaazın ardından Ankaralılara veda edip, kılınan namazın ardından müftülüğe geçerek il müftülük personeliyle vedalaştı.
Müftülük toplantı salonunda personele yaptığı konuşmada Müftü Doğan" Her son yeni bir başlangıçtır.Biz inan mü'minler olarak hayatımızın her ânını eğitimle donatıp İslâm'ın ve Kur'an-ın hakikâtlarını önce güzel bir temsille yaşayıp sonra insanlara anlatmakla mükellefiz.Resmi görevimiz burada sona ererken asli görev ve  sorumluluğumuz olan Allah'ın rızasına layık kulluk vazifemiz ömrümüzün son demine kadar devam edecektir.Rabbim nasip ederse öğrencilik yıllarından beridir meşk etmeye çalıştığım hat sanatıyla bir Kur' an-ı Kerim yazmak,ikinci olarakta camilerimizde cemaatimizin istifadesine sunulacak sünen hadislerinin tasnif edildiği bir ilmi çalışmanın içerisinde yer almak arzusundayım.Şahsımın varsa bir hakkı helâl olsun ,sizlerden de haklarınızı helâl etmenizi istiyorum.Rabbim sizlere hayırlı ve bereketli ömürler lutfetsin.Allah' a emanet olunuz." ifadelerini kullandı.
İl Müftümüz Dr.Yusuf Doğan bütün müftülük personeliyle vedalaştıktan sonra, topluca müftülük personeli tarafından yolcu edildi.
Muhterem Dr.Yusuf Doğan Hocamıza bundan sonraki hayatında sağlıklı, huzurlu ve hayırlı ömürler diliyoruz.