27.05.2022

Ankara İl Eğitim Kurulu Yıl Sonu Değerlendirme Toplantısı

İl Eğitim Kurulu yılsonu değerlendirme toplantısı İl Müftüsü Vekili Adem Karadeniz’in başkanlığında gerçekleşti.

Toplantıda eğitim’den sorumlu Müftü Yardımcısı Aynur Yaşar, Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü İbrahim Akça, Eğitim Uzmanı Fulya Yıldız ve diğer kurul üyeleri hazır bulundular.

Gündem maddelerinden biri olan 2021-2022 eğitim öğretim yılı faaliyetlerinin değerlendirildiği ve Pandemiye rağmen kurslarımıza olan rağbetin  hız kesmeden devam ettiği tespit edildi.

Ayrıca 4-6 yaş ve hafızlık kurslarımızda uygulanacak tavan rayiç bedeller belirlendi.

Gündem  maddelerinin değerlendirilmesinin ardından İl Müftüsü Vekilimiz Adem Karadeniz hayır dua ve temennileriyle hocalarımızın başarılarının devamını dileyerek görüşmeyi sonlandırdı.