21.05.2022

İl Müftümüz Dr. Yusuf Doğan Altındağ Müftülüğü’nün Programına Katıldı

Altındağ Müftülüğü Ramazan ayı hizmetlerinde üstün gayret  gösteren erkek ve bayan  din görevlilerine  yönelik program düzenledi.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programın açış konuşmasını Altındağ Müftüsü Orhan Örnek yaptı.

Din görevlilerine hitap etmesi için kürsüye davet edilen İl Müftümüz Dr. Yusuf Doğan konuşmasında; “Erkek din görevlilerimiz mihrapta,kürsüde ve minberde Peygamber Efendimizin makamını temsil ediyor,bayan görevlilerimizde Hz. Hatice ve Hz. Aişe validemizin makamını temsil ediyor. Bu nedenle sizlerin her davranışı,her söylemi vatandaşlarımız nezdinde büyük önem arz ediyor. Sizler   yaptığınız her işi ihlas ve samimiyetle yapmalısınız.

Peygamberimiz nasıl yapmışsa o yol, yöntem ve metotla ,o aşk şevk ve gayretle yapmalısınız.”ifadelerini kullandı.

Konuşmasının ardından  İl Müftümüz Doğan Ramazan ayı hizmetlerinde üstün gayret  gösteren erkek ve bayan  din görevlilerine plaketlerini takdim edip onları tebrik etti.

Programa Altındağ Müftülüğü’nde görev yapan vaizler, idari hizmetler personeli, din görevlileri ve Kur’an Kursu Öğreticileri katıldı.