12.01.2022

“Merhaba Bebek” Projesi

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Ankara Şubesi Kadın Kollarınca; “Merhaba Bebek” projesi hazırlandı. Kampanya kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere ve çocuklara yardım ulaştırıldı ve ulaştırılmaya devam ediliyor.

TDV Ankara Şubesi Kadın Kolları koordinesinde temin edilen yardımlar, din görevlileri ve TDV gönüllülerince ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.

Daha önceden tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere yardım ulaştırdıklarını ifade eden İl Müftüsü Dr. Yusuf DOĞAN, "TDV Ankara Şubesi olarak sürdürülen kampanya kapsamında hayırsever vatandaşlarımızın Şubemize yapmış olduğu bağışları, emanet bilinciyle ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere bir çalışma içerisindeyiz. Bu yardımlarımız imkânlar dâhilinde devam edecek." dedi.

İl Müftüsü DOĞAN, yardım kampanyasına destek veren hayırseverler ile din görevlilerine ve TDV Ankara Kadın Kollarına teşekkür etti.