24.08.2021

Müftülüğümüzün İkinci Grup Stajyerleri Görevlerini Tamamladı

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı Koordinasyonunda, üniversite öğrencilerine yönelik “Staj Seferberliği” projesi kapsamında 26.07.2021 tarihinde İl Müftülüğünde görevlerine başlayan ikinci grup stajyerlerimiz 20.08.2021 tarihinde stajlarını başarıyla tamamladılar.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı koordinesinde hayata geçirilen "Kariyer Kapısı Staj Seferberliği Projesi" kapsamında Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından il müftülüklerine bağlı Kur’an kurslarında staj seferberliği başlatılmıştı.

Bu kapsamda Ankara İl Müftülüğünde stajyer öğrenciler için “Belge Takdim Töreni” düzenlendi.

Staj bitirme belgelerini İl Müftüsü Dr. Yusuf DOĞAN, İl Müftü yardımcıları Âdem KARADENİZ, Aynur YAŞAR ve Osman ŞENER ile İl Müftülüğü Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü İbrahim AKÇA’ nın elinden alan stajyerler, Diyanet İşleri Başkanlığını staj vesilesi ile tanımaktan mutluluk duyduklarını, mesleğe atıldıklarında kurumumuz çatısı altında çalışmaktan memnuniyet duyacaklarını belirterek Müftülüğümüze ve kendilerine rehberlik eden personele teşekkürlerini sundular.