07.07.2021

İl Müftülüğümüz Cumhurbaşkanlığı Staj Seferberliği Projesini Uygulamaya Geçirdi

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı Koordinasyonunda, bakanlıklar ve bağlı, ilgili, ilişkili kuruluşlar ve özel sektörden gönüllü işverenlerin iş birliğinde, üniversite öğrencilerine yönelik “Staj Seferberliği” projesi hazırlanmıştır. Bu proje kapsamında Müftülüğümüzde stajlarına başlayacak olan birinci grup öğrencilerimiz 5 Temmuz itibariyle toplantı salonumuzda kendileri için hazırladığımız bilgilendirme semineri sonrası görevlerine başladılar. İl Müftü Vekili Ali ÜNAL  stajyerlere hitaben “İnsan merkezli bir hizmet anlayışıyla bütün vatandaşlarımıza din hizmetini en güzel şekilde sunmaya  çalıştığımız Müftülüğümüze ve aramıza hoş geldiniz.” ifadelerini kullanarak, Stajyerlerimize başarılı bir staj dönemi geçirmeleri temennisinde bulundu.

“Staj Seferberliği” semineri İl Müftü Yardımcısı Aynur YAŞAR koordinesinde Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü İbrahim AKÇA ve Eğitim Hizmetleri Uzmanı Yasemin Fulya YILDIZ tarafından gerçekleştirildi.