02.06.2021

Diyanet İşleri Başkanımız Mevlana Gençlik Merkezi’ni Ziyaret Etti

Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali ERBAŞ Yenimahalle Müftülüğümüzce tefrişatı tamamlanmak üzere olan Mevlana Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Ziyarette İl Müftümüz Dr. Yusuf DOĞAN; inşası tamamlanıp tefrişatında sona gelinen Mevlana Gençlik Merkezi’nin projelendirilmesinin, hızla değişen dünya şartları göz önünde bulundurularak, günümüz şartlarına uygun bir şekilde gençlerimize mili ve manevi değerlerimizi anlatabileceğimiz Cami merkezli Kur’an ve Sünnet eksenli bir çok faaliyeti ihtiva eden bir kompleks olarak tasarlandığını ifade ederek detaylı bilgilendirmede bulundu.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali ERBAŞ; “Gençlerimiz Milletimizin geleceği olup onların en iyi şekilde yetişmesine katkıda bulunmak için yapılan her türlü faaliyet ve etkinlik takdire şayandır. Bu Gençlik Merkezimizin de bir an evvel tamamlanıp gençlerimizin hizmetine sunulması ve buralarda nice hayırlı hizmetlerin yapılması bizleri ve milletimizi memnun edecektir.” ifadelerini kullandı.

Ziyarette; İl Müftü Yardımcısı Fazlı MUTLU, Yenimahalle İlçe Müftüsü Abdurrahman KOTAN ile İl ve İlçe Gençlik Hizmetleri Koordinatörleri hazır bulundu.