01.06.2021

Hafızlık ve Kur’an-ı Kerimi Yüzünden Güzel Okuma Yarışmaları Ödül Töreni Yapıldı

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından tertip edilen “Hafızlık ve Kur'an-ı Kerimi Yüzünden Güzel Okuma Yarışmalarında” dereceye giren öğrencilerimize ve onları yetiştiren hocalarına, Başkanlığımız tarafından gönderilen hediyeleri ulaştırıldı. Buna göre;

1. Hafızlık Türkiye 2.’si Abdullah Faruk ÖZ’ e altı adet Cumhuriyet altını,
  2. Kur'an-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma Türkiye 1.’si Rabia BAYRAKÇI’ ya üç adet Cumhuriyet altını,
  3. Hafızlık Bölge Finali 1.’si Dilanur KURT’ a bir adet Cumhuriyet altını,

Öğrencilerimize ve öğrencilerimizi yetiştiren hocalarımız Metin ÖZKULU ve Şerife DENİZ’ e birer adet tam altın ve Asiye BAYRAKÇI’ ya bir adet yarım altın olan hediyeleri İl Müftümüz Dr. Yusuf DOĞAN tarafından takdim edildi.

İl Müftümüz DOĞAN konuşmasında, "Sizleri tebrik ediyorum başarılarınızın daim olmasını Yüce Allah’ tan niyaz ediyorum. Sizlerin yetişmesinde emeği geçen annelerinizi-babalarınızı, çok değerli Kurs Hocalarınızı ayrı ayrı tebrik ediyorum. Tilavet ettiğiniz Yüce Kitabımız Kur’an-ı Kerim'in ahlakıyla bezenmiş bir hayat yaşamanızı Yüce Allah tan niyaz ederim.” dedi.