04.02.2021

"Yazıyorum, Çiziyorum " Etkinliği Ödül Töreni Düzenlendi

Diyanet İşleri Başkanlığınca, çocuklarımızın manevi değerleri içselleştirmeleri ve bu değerlerle güçlenerek sorunların üstesinden gelme ve toplumla bütünleşme becerisi kazanmalarına katkı sağlamak üzere “Yazıyorum-Çiziyorum” başlıklı bir etkinlik düzenlenmiştir.

Etkinlik yazma (şiir-masal-öykü) ve çizim (resim-karikatür) olmak üzere iki ana dalda ve beş kategoride yapılmıştır. Tüm kategorilerin temaları; paylaşma ve yardımlaşma, insan sevgisi, çevre bilinci,dua etmek, selamlaşma,mahremiyet bilinci, kul hakkı, kanaatkâr olmak, güvenilir olmak, merhametli olmak değer başlıklarında yapılmıştır.

"Yazıyorum, Çiziyorum" etkinliği Ankara' daki Çocuk evlerimizde İl Müftü Yardımcısı Aynur Yaşar ve İl Başvaizi Ulviye ÇAKIR’ ın koordinesinde yapılmış olup dereceye giren çocuklarımıza pandemi kurallarına uygun ödül töreni İl Müftülüğümüz toplantı salonunda gerçekleştirildi. Dereceye giren Çocuklarımıza ödülleri ve katılım belgeleri İl Müftümüz Dr. Yusuf DOĞAN tarafından "Başarı ve becerileri tebrik ve taktir edilerek" takdim edildi. Duygusal ve müstesna sahnelerin yaşandığı ödül töreni katılımcı çocuklarımıza verilen hediyeler ve yapılan ikramla son buldu.