17.12.2020

Ankara’ dan Van ‘a İlmek İlmek İyilik

“Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesindeki ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaştırılmak üzere atkı, bere ve eldiven örebilir, ilmek ilmek iyilik dokuyabilirsiniz!” dedik ve Ankara Müftülüğü olarak kardeş şehir Van'a sizden gelen emanetleri ulaştırdık.

Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Kolları ve TDV Ankara Şubesi tarafından hayata geçirilen, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesindeki ihtiyaç sahibi çocuklarımızı sevindirmek amacına yönelik “İlmek İlmek İyilik“ projesi kapsamında Ankara Aile ve Dini Rehberlik Bürosu olarak İlçe Müftülüklerimizin de katkılarıyla hayır sahibi kardeşlerimizle yaptığımız iyilik çalışmasını tamamladık.

Ankara’ daki hayırsever vatandaşların büyük destek verdiği İlmek İlmek İyilik yardım kolileri Van’ daki çocuklarımızda sıcacık tebessümler oluşturmak için yola çıktı.

Ankara İl Müftüsü Dr.Yusuf Doğan yaptığı açıklamada: “İlmek İlmek İyilik yardım hizmetinde katkısı olan İlçe Müftülüklerimize, Din Görevlilerimize, Vakıf çalışanlarımıza ve hayırsever gönüllülerimize çok teşekkür ediyorum.” dedi.