15.11.2020

2020 Yılı Kasım Ayı İlçe Müftüleri Toplantısı Çubuk Müftülüğünün Ev Sahipliğinde Yapıldı

Çubuk İlçe Müftülüğünün ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantı İl Müftümüz Dr. Yusuf DOĞAN’ ın başkanlığında İl Müftü Yardımcıları Adem KARADENİZ, Ali ÜNAL, Fazlı MUTLU, Osman ŞENER, Nihat SEVİL ve İlçe Müftülerimizin katılımı ile gerçekleşti.

İl Müftümüz Dr. Yusuf DOĞAN’ ın Kuran-ı Kerim tilaveti ve açılış konuşması ile başlayan toplantı; din hizmetlerindeki etkinliği ve verimliliği artırmak , İl Müftülüğü ve İlçe Müftülükleri arasında koordinasyonu sağlamak ve uygulama birliği oluşturmak amaçlarına matuf yoğun gündemin değerlendirilmesi ve Din Hizmetleri Uzmanı ve yeni Ankara Gençlik Koordinatörü Resul Altuntaş hocamızın, Gençlik Koordinatörlükleri ile ilgili yeni yapılanma ve faaliyet programı hakkında sinevizyon destekli sunumuyla devam etti. Akabinde Başkanlığımızın yetki ve sorumluluk alanındaki yeni gelişmelerin değerlendirilmesi ve uygulanacak proje ve hizmetler hakkında katılımcı hocalarımızın görüş ve önerilerinin alınmasıyla toplantı sona erdi.