09.10.2020

Çankaya Kaymakamlığı Bünyesinde Vefa Sosyal Destek Grubunda Görevli Personelimize Başarı Belgesi Verildi

Tüm dünyada etkili olan koronavirüs (Covid-19) salgınıyla mücadele kapsamında vatandaşın yardımına koşan din görevlileri, İçişleri Bakanlığınca, Valilik ve Kaymakamlıklar bünyesinde oluşturulan "Vefa Sosyal Destek Grubu" çalışmalarına katılarak, 65 yaş ve üzeri vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmıştı.

Çankaya Kaymakamlığı bünyesinde kurulan Vefa Sosyal Destek Grubunda gönüllü olarak çalışan din görevlileri üstün gayret ve başarılı çalışmalarından dolayı Çankaya İlçe Kaymakamı Mete Buhara, İl Müftüsü Dr. Yusuf Doğan, TDV Mütevelli Heyeti II. Başkanı İhsan Açık ve İlçe Müftüsü Ali Gülden'in katılımıyla başarı belgeleri takdim edildi.

Başarı Belgelerini takdim eden Çankaya İlçe Kaymakamı Mete Buhara, İl Müftümüz Dr. Yusuf DOĞAN, TDV Mütevelli Heyeti II. Başkanı İhsan Açık ve Çankaya İlçe Müftüsü Ali Gülden'in bu süreçte aktif olarak sahada görev yapan görevlilerimizi gösterdikleri fedakâr çalışmalarından dolayı tebrik etti.