01.09.2020

İl Müftü Yardımcısına Veda Programı

Ankara İl Müftü Yardımcımız Tahsin Aydın’ın İstanbul ili Şişli İlçe Müftüsü olarak atanması nedeniyle İl Müftülüğümüzde veda programı düzenlendi.

İl Müftümüz Yusuf Doğan hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür etti ve yeni görev yerinde başarılarının devamını diledi.

İl Müftü Yardımcısı Tahsin Aydın da, 2014 yılından beri burada çalıştığını ve ayrılmaktan dolayı hüzün duyduğunu ifade etti. Başta İl Müftümüz Yusuf Doğan olmak üzere çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Konuşmaların ardından İl Müftümüz Yusuf Doğan İl Müftü Yardımcısı Tahsin Aydın’ a hizmetlerinden dolayı hediye takdim etti.

İl Müftülüğü toplantı salonunda düzenlenen veda programına İl Müftü Yardımcıları, Şube Müdürleri ve daire personeli katıldı.